Сумські депутати не затвердили зміни до інвестпрограми ТОВ «Сумитеплоенерго»

20.06.2019

Вчора сумські депутати на черговій сесії мали розглянути зміни до інвестиційної програми для ТОВ «Сумитеплоенерго» на цей рік. Питання було останнім порядку денного, обговорювати його почали на 5-й годині сесії. За ініціативи представників «Сумитеплоенерго» питання зняли з розгляду до закінчення розробки остаточної схеми теплозабезпечення Сум.

«У зв’язку з тим, що заходи інвестиційної програми «Сумитеплоенерго» відповідно до порядку формування інвестпрограми повинні входити до схеми теплопостачання Сум, яку сьогодні ще розробляють, прохання не розглядати дане питання сьогодні на сесії до отримання висновків розробленої інвестиційної програми «Сумитеплоенерго» на 2019 у самій схемі теплопостачання міста Суми», — говорить заступниця директора ТОВ «Сумителоенерго» Надія Покутня.

У підсумку міський голова Олександр Лисенко зняв питання з розгляду. Питання змін до інвестиційної програми ТОВ «Сумитеплоенерго» міські депутати обговорюють третю сесію поспіль. Мова йде про додаток 34 мільйонів — на будівництво третього виходу Сумської ТЕЦ, що надасть змогу «Сумитеплоенерго» обслуговувати споживачів Котельні північного промвузла. На травневій сесії його зняли з розгляду, на початку червня замість голосування за зміни було створену спеціальну депутатську комісію, яка мала вивчити можливість об’єднання роботи двох теплогенеруючих компаній міста.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: