У Сумах для КП «Центр догляду за тваринами» придбали автомобіль

21.06.2019

КП «Центр догляду за тваринами» дооблаштовує Центр перетримки безпритульних тварин та виходить на новий рівень роботи у цьому напрямку.

На сьогодні в Центрі перетримки перебувають 48 тварин, відловлених на вулицях міста.

«Кожна тварина, яка потрапляє до Центру проходить стерилізацію, вакцинацію та карантинні процедури. Далі тварин соціалізують і це є наша головна мета, адже після цього, повернувшись на вулицю, вони вже не становитимуть загрози для людей», – розповів директор КП Володимир Катишев.

Потім інформація про цих тварин поширюється соцмережами, що дозволяє знайти їм господарів. Кожного тижня з Центру до нової родини відправляється щонайменше одна тварина.

Аби ж створити належні умови для перетримки безпритульних тварин, у самому Центрі облаштували вольєри, третю секцію яких закінчать встановлювати наприкінці наступного тижня. Налагодили також тісну співпрацю з волонтерами, які активно допомагають у перетримці. Та чи не найголовніше – комунальне підприємство отримало автомобіль, придбаний коштом міського бюджету.

За допомогою нього фахівці комунального підприємства доставлятимуть безпритульних тварин до Центру перетримки для проведення стерилізації та лікувальних процедур.

Даний спектр послуг надають фахівці факультету ветеринарної медицини СНАУ на підставі, укладеного між вишем та КП «Центр догляду за тваринами» Меморандуму.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: