Ще один заробітчанин із Шостки зник безслідно

21.06.2019

Про безвісті зниклого батька поліцію повідомив син. Молодий чоловік розповів, що той 30 травня виїхав на заробітки до Києва, де працював вахтовою зміною на птахофермі, і додому не повернувся.

Останнього разу він спілкувався з ним телефоном на початку червня, проте зараз його «мобільний» відключений. На розшук безвісті зниклого чоловіка був зорієнтований особовий Шосткинського відділу поліції. Відповідне орієнтування розіслане у всі відділи та відділення поліції України.

На вигляд розшукуваному 45-50 років, зріст близько 160-165 см, худорлявої статури. Має темне волосся та світлі очі. Особливих прикмет чоловік не має.

Поліція закликає всіх громадян не бути байдужими. Якщо комусь відома будь-яка інформація, що допоможе в розшуку Боженова Олександра Альбертовича, прохання повідомити до Шосткинського відділу поліції за адресою: вулиця Свободи, 67, або за телефонами: 050-327-91-48 (чергова частина), або на цілодобову лінію служби «102».

Нагадаємо, поліція Шостки також розшукує 33-річого Шевченка Олександра Володимировича, який поїхав на заробітки до Києва і не повернувся.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: