У Кролевецькому будинку-інтернаті зіграли весілля

21.06.2019

Як повідомили у Кролевецькому будинку-інтернаті для громадян похилого віку та інвалідів, їхні підопічні Микола Данилович Кулішов та Світлана Сергіївна Ведмєдєва поєднали люблячі серця – одружившись.

Вони зустріли один одного у закладі. Ця пара не побоялась зробити такий важливий крок назустріч один одному. Хоча обом він дався непросто. В обох за плечима вже були і шлюби, і сім’ї. Для цієї пари все розвивалося за класичним сценарієм кохання: спільні прогулянки, розмови. Потім спільні щоденні побутові турботи. Невдовзі зрозуміли, що потрібні один одному.

«У таких стосунках багато важливих моментів. Насамперед люди позбавляються важкого почуття самотності і туги. І, окрім співрозмовника, знаходять для себе ще й помічника. Адже в похилому віці взагалі важко обійтися без підтримки», — розповідають в закладі.

Спочатку про весілля навіть не говорили. Тож був час придивитися, подумати, а головне — зрозуміти, що ось так для них розпочався зовсім новий, не схожий на попередній етап у житті. І не варто порівнювати його з минулим. Просто інший, коли треба жити, цінувати кожен день і один одного. Удвох вони почувалися не просто комфортно, а щасливо. Та головне — є тепло, любов, повага і турбота. Все те, що так потрібно у будь-якому віці. Адже з роками почуття не зникають. Головне — щоб було для кого їх виявляти. І не важливо, скільки молодятам років — вони знову щасливі і закохані.

https://05453.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: