На Сумщині чоловік обікрав будинок власних батьків

21.06.2019

У поліцію із заявою про крадіжку звернувся 55-річний мешканець Шостки. Чоловік розповів, що невідома особа вночі, через розібрану кришу, проникла до його сараю та викрала звідти мотоблок.

Провівши ряд пошукових заходів, співробітники кримінального розшуку встановили місце знаходження поцупленого майна та особу самого викрадача. Ним виявився… 27-річний син заявника, який уже мав у своєму минулому судимості. Поцуплену в батьків сільгосптехніку молодик тимчасово переховував у свого знайомого. У подальшому мотоблок збирався продати, а гроші витратити на власні потреби.

Проте, як виявилося, це не єдиний його злочин. За кілька днів до крадіжки у батьків чоловік обманом заволодів гаджетом свого знайомого.

«Він попросив у товариша мобільний телефон послухати музику, а коли той відлучився на кілька хвилин у справах – заховав його до кишені та пояснив потім власнику, що гаджет встиг загубити, — розповідає Сергій Забозлаєв, начальник Шосткинського відділу поліції. – Пізніше чужий мобільний здав у ломбард, а гроші витратив на свої потреби. Полісмени вилучили річ та повернули власнику».

Наразі відносно зловмисника відкрили кримінальне провадження одразу за двома статтями Кримінального кодексу України: ч. 2 ст. 190 (шахрайство) та ч. 3 ст. 185 (крадіжка). За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: