Апеляція по справі дружини вбитого Анатолія Жука: засідання проводять в закритому режимі

21.06.2019

Сьогодні, 21 червня, в Сумському апеляційному суді відбулося засідання щодо розгляду апеляційної скарги адвокатів вдови Анатолія Жука Ганни Жук на ухвалу судді Зарічного райсуду, якою було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

До суду надійшла заява від потерпілої, матері Анатолія Жука, в якій вона просила суд відкласти засідання у зв’язку з перебуванням її на стаціонарному лікуванні та просила розглядати справу у її присутності. Колегія суддів відмовила у задоволенні такої заяви. Після цього один із захисників Ганни Жук Анатолій Романюк просив суд надати час для підготовки відводу колегії суддів, яка розглядає справу.

За його словами, рішення суддів у відмові задоволення клопотання потерпілої — упереджене. Колегія суддів відмовила у задоволенні клопотання про відвід. Після цього Анатолій Романюк просив суд проводити засідання у закритому режимі. Це клопотання сторони захисту було задоволено. Наступне засідання призначили на 12 липня.

http://sumy.today/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: