Чоловік покрав телефони у пасажирів потягу

21.06.2019

Нещодавно вночі інспектори отримали повідомлення про крадіжку в потязі. Дочекавшись його прибуття, до патрульних звернувся провідник та розповів, що, доки одна з пасажирок відлучилася, у неї зник мобільний телефон.

Під час спілкування з вагона вийшов підозрілий чоловік зі спортивною сумкою. Провідник повідомив, що цей пасажир поводив себе неадекватно, виражався нецензурною лайкою та перебував у п’яному вигляді. Та й сам громадянин, побачивши поліцейських, різко занервував та почав якомога швидше йти в іншому напрямку.

Вартові порядку відразу ж зупинили його. Під час проведення поверхневої перевірки у спортивній сумці патрульні виявили шість мобільних телефонів та зарядні пристрої до них. Серед них заявниця впізнала і свій телефон. Не гаючи часу, інспектори відразу пройшли по вагонах та попрохали пасажирів перевірити наявність засобів зв’язку, документів та інших цінних речей. І вже за кілька хвилин до патрульних звернулася ще одна жіночка із сусіднього вагону, у якої теж зник телефон. Він також був у даній сумці.

34-річний чоловік виявився уродженцем міста Харків. Та, як встановили згодом інспектори, уже відбував покарання в місцях позбавлення волі за вчинення аналогічних злочинів.

З приводу крадіжки громадянки написали заяви до поліції, хоча сам чоловік дуже сильно прохав їх цього не робити.

На місце події патрульні поліцейські викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 185 (Крадіжка) ККУ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: