Добрий та ввічливий хлопчик шукає родину

21.06.2019

Дитині для повного та гармонійного розвитку потрібно зростати в сім’ї, в атмосфері щастя, любові та розуміння. Цю просту істину знає кожен, як і те, що не повинно бути одиноких і обділених долею дітей. Та, на жаль, вони є. Ці діти чекають свого щастя і мріють про повноцінну сім’ю.

Так, на обліку служби у справах дітей Сумської районної державної адміністрації перебуває дитина, позбавлена батьківського піклування, Едуард Л., 2005 року народження. Хлопець перебуває на вихованні у державному закладі, але дуже мріє про турботливу та люблячу родину.

Едуард добрий, відповідальний, ввічливий хлопець. Хлопчина залюбки проводить вільний час за малюванням, найчастіше в його малюнках втілюються дитячі мрії. У цьому році закінчив 6 клас. Навичками самообслуговування володіє, але потребує контролю з боку дорослих. Позитивно реагує на заохочення, визнання його успіхів, підтримку його зусиль. Хлопець досить артистичний, приймає разом з однолітками участь у різних святкових заходах. Мріє про сім’ю, яка буде його підтримувати, допомагати долати труднощі, любити його.

Тож, якщо Ви бажаєте познайомитися з дитиною для подальшого влаштування його до своєї родини, Вас завжди чекають у службі у справах дітей Сумської районної державної адміністрації за адресою: м. Суми, вул. Іллінська, 97, каб. 30, 30а, телефон: (0542) 66 35 85, E-mail: srda.ssd@sm.gov.ua

Дитина чекає на Вас!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: