Голова Асоціації будівельних підприємств Сумщини Віталій Жиленко відзначив роботу компанії «Сумимостобуд»

21.06.2019

Асоціація будівельних підприємств Сумщини, яка активно працює в Сумах із 2012 року, об’єднує інтелектуальний та науково-технічний потенціал будівельників, спрямовуючи його на забезпечення відповідності будівельної справи світовим стандартам. Наш регіон має фахових і досвідчених спеціалістів у цій галузі, які своєю наполегливою працею досягають високих результатів, відновлюють і створюють важливі об’єкти.

Особливо голова Асоціації будівельних підприємств Сумщини Віталій Жиленко  відзначає роботу компанії “Сумимостобуд”, яка на сьогодні є однією із найпотужніших, володіє унікальними технологіями та напрацюваннями. Більш того, сьогодні не кожна область нашої держави має організації з таким досвідом і професіоналізом, оскільки будівництво мостів має особливу специфіку та вимоги.

«Якщо прослідкувати історією підприємства “Сумимостобуд”, то із кожним роком ми можемо спостерігати значні етапи його розвитку – це і збільшення кількості спецтехніки, розширення виробництва, і, звичайно, нові робочі місця.

Сьогодні керівник компанії Сергій Голуб обрав стратегію розвитку спрямовану на лідерство у дорожній галузі, яке досягається за рахунок високої якості продукції і послуг, а також постійного інвестування і модернізацію виробництва. Так, наразі у групі “Сумимостобуді” працює близько 200 фахівців, із них у мостобудуванні зайняті 78. Парк спецтехніки налічує 60 одиниць. Є також кілька виробництв: бетонний і плиточний заводи, виробництво залізобетонних виробів та арматури, окремо розвивається проектний напрямок та науково-дослідний, для чого минулого року компанія придбала дороговартісне лабораторне обладнання.

Флагманом компанії є найсучасніший асфальтний завод на Сумщині, який виробляє найякісніше дорожнє покриття, що гарантовано може експлуатуватися понад 30 років!

Переконаний, що саме за такими компаніями, як “Сумимостобуд”, і такими керівниками. як Сергій Голуб, – майбутнє вітчизняної дорожньої галузі. В Україні можуть бути гарні дороги – і компанія “Сумимостобуд” – гарний для цього приклад», — переконаний Віталій Жиленко.

Як зразковий приклад роботи «Сумимостобуд» голова Асоціації будівельних підприємств Сумщини наводить реконструкцію мосту в селі Климентове Охтирського району. Етап за етапом компанія проводить складні роботи на цьому переході, стан якого фактично визнали аварійним. Якби цей міст повністю зруйнувався, сумчанам доводилося б їхати у напрямку Харкова зайві 100-150 кілометрів і гаяти час. Звівши новий міст, «Сумимостобуд» розпочне реконструкцію старої споруди, після чого їх об’єднають у сучасну конструкцію майже із удвічі більшою шириною.

«Жителі скоро поїдуть новим мостом і будуть задоволені, що реконструкція завершилась. Краще зараз почекати, але потім отримати якісний міст, який прослужить не один десяток років », — говорить Віталій Жиленко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: