Ми не маємо права забути про героїв Великої Вітчизняної війни, упевнена Тамара Іщенко

22.06.2019

Сьогодні, 78 років опісля трагічної звістки про початок Великої Вітчизняної війни, квіти до могил полеглих у роки найстрашнішої битви минулого століття, принесли у багатьох містах і селах країни.

Учасниці Національної платформи «Жінки за мир» також бережуть пам’ять про солдатів-визволителів, синів різних націй і народностей. Квіти вдячності за мирне небо вони принесли до Меморіального комплексу воїнам-визволителям у Старому селі.

Присутні згадували про трагічний день в історичній пам’яті нашого народу, який на чотири довгі роки приніс біль, кров, страждання, забрав молоді життя і майбутнє у цілого покоління. Зі шкільної лави йшли на фронт юнаки і дівчата, більшість з яких не повернулися.

«За звільнення України від фашизму на фронтах боролися понад 7 мільйонів українців і понад півтора мільйони не повернулися з війни додому. Україна втратила кожного п’ятого жителя. Героїзм нашого народу і величезні втрати, понесені у боротьбі з націонал-соціалізмом, заслуговують того, щоб про них пам’ятали нові покоління українців», — зазначила представниця НП «Жінки за мир» та ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ Тамара іщенко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: