На Сумщині молоді батьки самі побудували дитячий майданчик

23.06.2019

Ігровий майданчик — ідеальне місце для пустощів, нових відкриттів і приємних знайомств, законна територія дитинства. Але таких у Глухові можна на пальцях перерахувати. І всі вони в більшості своїй зроблені руками дбайливих батьків, які стурбовані «правильним» дозвіллям своїх чад.

Здавалося б, якщо в центрі немає дитячих майданчиків, чого вже там говорити про околиці. А ні! Жителі вулиці Заводської та мікрорайону Синявка не втомлюються нахвалювати молодих батьків, які в душевному пориві облаштували не тільки своїм, а й чужим дітям, місце для відпочинку, місце, де можна було б погратися і пограти.

У глухівського батька Дениса Овсянки поцікавилися, як виникла ідея облаштувати на пляжі місце для активних дитячих ігор, хто допомагав, що зроблено і що планується зробити:

«Идея родилась ещё прошлым летом, но что-то сделать получилось только сейчас. Прежде чем начинать, я ходил к архитектору Хренову Сан Санычу. Мы всё обговорили и документально утвердили. Потому я уверен в том, что делаю, и никого не боюсь. Изначально возникла мысль сделать детскую горку. Нашли материал, долго не могли решить, где делать. Поначалу работали вдвоем с соседом Александром Гаврильченко – два отца двух маленьких детей. Потом мы как-то встретились с ещё одним отцом маленького ребенка Виктором Роем, напротив его дома было хорошее место. Решили всё делать там. Виктор больше хотел пляж, поэтому им он и занялся, купил песка несколько машин, мы его разровняли. Пляж облагородили, а так он бы просто зарос.

Ну а дальше мы с Александром начали делать горку, все материалы покупались за свой счёт, это краска, гвозди, саморезы, дерево… Отдельное спасибо хочу сказать соседям, которые помогли материально… И ещё кто-то передал 100 грн, фамилию не сказав) У нас есть горка с качелей, домик для деток, 2 песочницы и грибок для тени. На этом останавливаться не собираемся, всё зависит от финансовых возможностей. Сейчас к нам купаться ходит весь пенькозавод и даже Синявка».

hlukhiv.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
23.04.2024 У поліції показали наслідки обстрілів Великописарівської громади

Коментарі: