Як у Сумах готуються до опалювального сезону?

24.06.2019

Сьогодні, 24 червня, апаратну нараду в мерії розпочали з розгляду питання щодо підготовки міста до опалювального сезону 2019–2020 роки.

За словами заступника директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Надії Покутньої, все вирішується в робочому порядку, проблемних питань щодо підготовки міського господарства до опалювального періоду немає.

Тепловики співпрацюють з обслуговуючими організаціями міста, закладами освіти, аби розпочати наступний опалювальний сезон вчасно.

Керівник Дирекції «Котельня Північного промвузла» Микола Жовтобрюх повідомив, що КППВ наразі проводить ремонтні роботи у відповідності до затверджених заходів. Він нагадав, що КППВ є підрозділом ПАТ «Сумське НВО», керівництво якого запевнило про вчасне подання теплоносія від початку опалювального сезону.

Також у звернені йшлось про необхідність переглянути та затвердити нові тарифи на теплову енергію та послуги з теплопостачання для підприємства. Всі необхідні матеріали та розрахунки на гарячу воду та теплопостачання наразі надані до департаменту інфраструктури міста.

«Регламенті роботи тривають, 25 вересня ми повинні отримати паспорт на закінчення об’єкту з підготовки до опалювального сезону. Наразі стоїть завдання до 1 серпня опрацювати нові тарифи», – додав Микола Жовтобрюх.

Разом з тим, заступник міського голови, керуючий справами виконавчого комітету Степан Пак, звертаючись до керівництва Дирекції «Котельня Північного промвузла», зауважив: «Ви маєте надати весь пакет документів для розрахунків, потім їх опрацює департамент інфраструктури міста, й далі ви подасте відповідний проект рішення до виконавчого комітету. Наголошую на дотримані регламенту роботи виконавчого комітету, який передбачає оприлюднення даного проекту за 20 днів».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: