На Сумщині батьки ледь не забили півторарічну дитину до смерті

24.06.2019

Учора, 23 червня, в ефірі телеканалу СТБ у програмі «Один за всіх» розповіли шокуючу історію  дитини, яку ледь не до смерті побили власні батьки. П’ять днів лікарі намагалися витягнути з того світу маленьку дівчинку.

Найстрашніше, що за звіряче побиття досі так ніхто і не покараний. Батьки дитини постійно змінюють свої свідчення – спочатку вони говорили про нещасний випадок, а зараз мати Ілонки у всьому звинувачує чоловіка. Сам батько  втік із села на заробітки. Але його мати впевнена, що це невістка так жорстоко познущалася з онуки. Поки слідство встановлює, хто завдав травми дитині, батьки зовсім забули про своїх дітей. П’ятирічного сина вони залишили на бабусю, а до побитої Ілонки вже чотири місяці в лікарню ніхто не приходить.

Журналісти проекту розшукали обох батьків побитої дівчинки і у студії Один за всіх влаштували очну ставку із проходженням детектору брехні. Хто ж із батьків так люто бив дитину? Як насправді півторарічна дівчинка отримала такі травми? І хто в  опиниться на лаві підсудних?

https://1zavseh.stb.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: