У Сумах збирають підписи за відставку заммера Галицького, який хоче саджати геїв у концтабори

24.06.2019

На сайті онлайн-петицій зареєстроване звернення «Галицького, який хоче повернути концтабори, — у відставку!»

«Дорогі сумчани! Прошу вас підтримати цю петицію і усім разом вимагати від міського голови м.Суми Олександра Лисенка негайного звільнення з посади його заступника Максима Галицького.

22 червня 2019 року Максим Галицький на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук оприлюднив чорно-біле фото ув’язнених у нацистському концтаборі із підписом: «ЛГБТ-прайд здорової людини. Вірю – не за горами час, коли т.зв. прайди виглядатимуть саме так».

М.Галицький, якого ми, жителі міста Суми, найняли працювати в органі місцевого самоврядування, відкрито нехтує законом, правами людини і знущається з пам’яті жертв нацистського режиму.

Вимагаємо від Олександра Лисенка:

1. Негайно звільнити Максима Галицького з посади заступника міського голови м.Суми.

2. Перед звільненням або Максим Галицький особисто, або ж міський голова м.Суми як посадовець, який несе відповідальність за своїх заступників, повинен публічно вибачитися перед громадою міста Суми і усіма українцями, яких образив М.Галицький.

Якщо М.Галицький продовжить працювати на своїй посаді, це буде показником того, що Олександр Лисенко підтримує його позицію.

Дуже дякую усім, хто підтримає цю петицію, адже, якщо ми проковтнемо і це, то завтра Максим Галицький вже буде не мріяти про повернення концтаборів, а їх будувати. За свої слова потрібно нести відповідальність», — пише авторка петиції Панфілова Ольга В’ячеславівна.

Дата початку збору підписів: 24 червня 2019 р. До кінця збору підписів залишилось: 45 днів. Станом на 24 червня петицію підписали 30 осіб з 250 необхідних.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: