Сумчани просять врятувати їх від спеки

24.06.2019

На сайті онлайн-петицій зареєстроване звернення «Встановлення водяних завіс у місцях масового скупчення людей під час спеки».

«4 травня 2018 року була подана одноіменна петиція за авторством Бєлявцева Віталія Петровича, на яку 26 червня 2018 року була надана наступна відповідь:

«Шановний Віталію Петровичу!

Ваша електронна петиція стосовно встановлення в м. Суми водяних завіс в місцях масового відпочинку громадян розглянута департаментом інфраструктури міста Сумської міської ради.

Повідомляємо, що у міському бюджеті поточного року не передбачені видатки на придбання та встановлення цих елементів благоустрою.

Пропозиція стосовно зазначеного буде врахована департаментом інфраструктури міста СМР при формування бюджетного запиту до профільних депутатських комісій СМР на 2019 рік».

Літо 2019 року ще більш спекотне, фонтани у місті працюють нерегулярно, тому повторюємо прохання задля запобігання тепловому удару під час літньої спеки встановити водяні завіси в місцях масового скупчення людей:

— площа Театральна,

— вулиця Соборна,

— вулиця Харківська (на тротуарах в обох напрямках),

— Дитячий парк «Казка»,

— Центральний міський парк», — пише автор петиції Тимченко Андрій Олександрович.

Дата початку збору підписів: 24 червня 2019 р. До кінця збору підписів залишилось: 45 днів. Станом на 24 червня петицію підписали 16 осіб з 250 необхідних.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: