Команда з Сумщини нанесла слоган «Слава Україні» на футболки

24.06.2019

ФК «LS Group» із Сумської області наніс на форму команди гасло національної збірної України «Слава Україні». Це перша регіональна команда, яка таким чином підтримала нашу національну футбольну збірну.

Нагадаємо, що Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) офіційно дозволив нанести на форму збірної України напис «Слава Україні». Про це повідомив президент Української асоціації футболу Андрій Павелко.

«ФФУ (наразі — УАФ) звернулася до УЄФА, отримала схвалення і розмістила напис «Слава Україні». Ми отримали добро, такий слоган на підтримку нашої збірної, схвалюється», — сказав він в ефірі телеканалу «Футбол 1».

Геннадій Дем‘яненко, президент ФК «LS Group»: «Ніякої політики, лише футбол. Хлопці підтримали нашу національну збірну».

Футбольний клуб «LS Group» заснований у 2016 році. Команда розпочала шлях від дитячо-юнацької команди селища Верхня Сироватка в Лізі футбольних клубів Сумського району, де стала чемпіоном у 2016 та 2017 роках.

У 2017 році команда стала срібним призером турніру імені Заслуженого тренера України М.І. Фоменка «FOMENKO CUP 2017».

У 2018 році команда стала бронзовим призером Вищої ліги чемпіонату Сумської області та володарем двох кубків – Кубку Сумської області та Кубку регіонів Сумщини.

У березні 2019 року ФК «LS Group» став чемпіоном Сумської області з футзалу, а в червні – володарем Кубку на честь М.І. Фоменка «FOMENKO CUP 2019».

Наразі команда лідирує в чемпіонаті Сумщини, домашні матчі хлопці грають на найсучаснішій футбольній арені регіону — стадіоні «Ювілейний» у м. Суми.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: