Лідер дорожньої галузі «Роад констракшн» завершує ремонт автодороги на Білопільщині

24.06.2019

Лідер дорожньої галузі ТОВ «Роад констракшн» завершує  поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О190102 Яструбине-Річки-Улянівка-Миколаївка.

Ремонт проводиться біля та в межах села Вири Білопільського району Сумської області. Загальна довжина оновленої дороги — близько одного кілометра.

У рамках ремонту фахівці «РОАД КОНСТРАКШН» зробили фрезерування дороги, щоб вирівняти старе дорожнє полотно, підготували піщану основу і уклали два шари асфальтобетону типу Б: нижній — крупнозернистий та верхній – дрібнозернистий. Залишилося облаштувати узбіччя та нанести дорожню розмітку.

«Завдяки застосуванню матеріалів власного виробництва (асфальт виготовляється на найсучаснішому на Сумщині нашому асфальтному заводі) ми не лише пропонуємо вигідні ціни для наших Замовників, а й гарантуємо якість і даємо гарантію на 10 років.

Замовити наші послуги та будівельні матеріали нашого виробництва можна за номером телефону: 095-815-85-11, 095-815-85-51, (0542) 655-069.

Усі роботи на даному об’єкті наша компанія виконала на замовлення державного підприємства «Дороги Сумщини»» — ідеться у повідомленні на сторінці ТОВ «Роад констракшн» у Фейсбуці.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: