Дебошир намагався відкупитися від полісменів

25.06.2019

Подія трапилася в Ромнах пізно ввечері, близько 23:40. На повідомлення про вчинення сімейної сварки на місце події прибули працівники сектору реагування патрульної поліції Роменського відділу поліції.

Правоохоронці встановили, що 35-річний чоловік, перебуваючи добряче напідпитку, вчинив удома сварку з матір’ю, яка змушена була шукати захисту в поліції. Опитавши учасників конфлікту та задокументувавши факт домашнього насилля, поліцейські доправили чоловіка до Роменського відділу поліції для складення адміністративного протокол за ст. 173-2 ч. 1 КУпАП (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі).

Побоюючись сурового покарання за вчинене, громадянин запропонував поліцейським «домовитися» і оцінив «послугу» в 2 000 гривень, які обіцяв принести зранку. Навіть коли його попередили про неприпустимість протиправної поведінки та передбачену законом кримінальну відповідальність за пропозицію службовій особі неправомірної вигоди, він продовжував наполягати на своєму.

Відтак, правоохоронці задокументували і цей факт, та розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років. Окрім кримінальної відповідальності, правопорушник понесе і адміністративну — за вчинення домашнього насильства, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: