Потребує допомоги Микола Герасименко, який надихає боротися людей з інвалідністю

26.06.2019

Микола Андрійович Герасименко близько десяти років очолює Тростянецьку районну організацію інвалідів. Він має 2 групу інвалідності внаслідок війни, саме тому захищати інтереси осіб з інвалідністю та активно допомагати їм у вирішенні різнопланових питань вважає своїм покликанням.

 Член обласної координаційної ради з вирішення питань осіб з інвалідністю. Постійно організовує передачу благодійної допомоги людям з інвалідністю, допомагає команді спортсменів-інвалідів на обласних змаганнях, команда гідно представляє Тростянеччину та повертається з перемогами з різних видів спорту. Своєю активною життєвою позицією надихає осіб з інвалідністю боротися з недугами.

У травні місяці з ним сталася біда — потрапив до реанімаційного відділення КЗ «Тростянецька міська лікарня» в тяжкому стані. Після виписки з лікарні йому постійно дошкуляють сильні болі в нижніх кінцівках. Після проведення обстежень, консультацій зі спеціалістами було встановлено діагноз: післятравматичний остеоартроз лівого голіноступного суглобу. Комбінована контрактура правого кульшового суглобу. Комбінована контрактура лівого кульшового суглобу, порушення статики та ходи.

Зараз Микола Андрійович пересувається за допомогою інвалідного візка. Суглоби стерлися повністю, що спричиняє сильні болі. Починають руйнуватися кістки. Нині виникла нагальна потреба чергової операції – ендопротезування правового кульшового суглобу. Вартість такої операції -130 000 грн. На жаль, Микола Андрійович не має таких коштів, тому змушений звертатися за допомогою до небайдужих людей.

Кошти на лікування Миколи Андрійовича Герасименка можна на рахунок Благодійного фонду «Тростянеччина – рідний край» за такими реквізитами:

Розрахунковий рахунок — 26003055015070

Код — 34573620

МФО 337546

ПАТ КБ «Приватбанк»

trostyanets.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: