У Глухові знову не відбулася сесія міської ради

26.06.2019

Друге пленарне засідання дев’ятої сесії Глухівської міської ради сьомого скликання знову не розпочалося. На сесію у повному складі прийшли лише опозиційні депутати. Всього були присутніми 15 чоловік, тоді як мінімальна кількість для початку роботи сесії повинна бути 17. Мера Мішеля Терещенка на сесії теж не було.

«Сьогодні прийшли депутати, яких впродовж року звинувачували у тому, що вони проти бюджету, проти лікарні, госпітального округу. Але вже вдруге ми приходимо з конкретними пропозиціями, а сесія не відкривається. Чому? Тому що бояться, що депутати проголосують за відставку Терещенка та Демішевої. І це справді станеться найближчим часом.

Я ще раз прошу вибачення перед людьми, які не отримають гемодіалізу, не отримають коштів на ремонти шкіл та садочків, за дурість та трусість нинішньої влади на чолі з Терещенком, яка не в змозі організувати сесію.

2 липня буде апеляційне оскарження рішення судів у Харкові. Впевнений, що рішення буде таке ж позитивне, як і в Сумах, і депутати зможуть приступити до виконання своїх обов’язків. Тому впевнений, сесія відбудеться в липні. Ми винесемо на загальноміське обговорення питання міського бюджету, Програми розвитку», — прокоментував журналістам голова фракції «Воля народу» Юрій Бурлака.

nedelya.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: