Начальника відділу міськради піймали на хабарі

27.06.2019

Оперативниками управління захисту економіки в Сумській області Нацполіції за процесуального керівництва прокуратури Сумської області викрито начальника відділу Лебединської міської ради під час одержання чергової частини хабара в сумі 5 тисяч гривень.

Було встановлено, що неправомірну вигоду в сумі 10 тисяч гривень вказаний посадовець вимагав від фізичної особи за видачу дозвільних документів на встановлення розважальних майданчиків поблизу парку в м. Лебедин.

Напередодні правоохоронцями було задокументовано факт отримання останнім 5 тисяч гривень. Загалом посадовець міськради отримав 10 тисяч гривень.

Також, оперативниками проведено низку обшуків у службових осіб міської ради з метою вилучення документів, що мають значення для слідства.

Сьогодні, 27 червня, начальнику відділу Лебединської міськради повідомлено про підозру за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України.

Санкція статті ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна, повідомляє прес-служба відомтсва.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: