На Сумщині чоловік забив молотком дружину

01.07.2019

Прокуратурою Сумської області підтримано державне обвинувачення стосовно 40-річного чоловіка, який позбавив життя свою 47-річну співмешканку.

Подія сталась 10 березня 2019 року в с. Мачулища Путивльського району. Цілу ніч цивільне подружжя вдома розпивало спиртні напої. Під ранок між ними виникла сварка. Чоловік схопив молоток та близько 20 разів ударив співмешканку. А потім ще й наніс їй два удари ножем. Від отриманих травм жінка померла на місці події.

Усвідомивши, що він накоїв, чоловік побіг до сусідів і розповів їм, що сталось. Доки сусіди викликали поліцію, підозрюваний повернувся в будинок, де намагався покінчити життя самогубством, порізавши собі шию. А потім ще й підпалив будинок. Пожежу вдалось потушити, а рани виявились не глибокі. Відтак співробітники поліції забрали чоловіка у відділок.

У суді обвинувачений провину свою визнав, запевнив, що розкаюється. Пояснив, що злочин скоїв через ревнощі. Донька загиблої, яка визнана потерпілою, претензій до обвинуваченого не має.

З урахуванням пом’якшуючих обставин за рішенням суду від 27 червня 2019 року чоловіка визнано винним за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України та засуджено до 9 років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: