На Сумщині чоловік порізав ножем обличчя 4-річній дівчинці

01.07.2019

Подія сталася в Ямполі.

До поліції зателефонував чоловік, який повідомив про чотирирічну дівчинку з порізом на обличчі. Заявнику маленька пояснила, що її ножем «порізав дядько». Виїздом на місце пригоди слідчо-оперативної групи інформація підтвердилась. У дівчинки дійсно була виявлена різана рана щоки завдовжки більше 2-х сантиметрів. Каретою швидкої допомоги її доправили до лікарні, де медичним працівникам довелось накладати шви на рану.

Мати дівчинки перебувала у стані алкогольного сп’яніння. ЇЇ знайомий, який завдав тілесні ушкодження дитині, також був п’яний.

«Як вдалося встановити, того дня жінка разом з дитиною прийшла до своєї матері-пенсіонерки. Разом вони почали розпивати спритні напої. Потім до них приєднався спільний знайомий. На деякий час мати дівчинки вийшла у двір, залишивши дитину разом з бабусею та чоловіком. Саме тоді він не очікувано вдарив маленьку ножем по обличчю. Повернувшись і побачивши закривавлену доньку, мати схопила її і вибігла у двір. Там між нею та знайомим виникла  сварка, свідками якої стали сусіди. Вони і викликали поліцію», — пояснює  Петро Поліщук інспектор ювенальної превенції Ямпільського відділення поліції.

Сьогодні зловмисник дає пояснення слідчим. Багато запитань в правоохоронців є і до матері дівчинки, враховуючи , що вона неодноразово притягувалась до відповідальності  за невиконання  обов’язків по догляду за дитиною.

Правоохоронці та відповідні соціальні служби  вирішують питання про вилучення дитини з родини, а в матері є всі шанси бути позбавленої батьківських прав, якщо вона не стане на шлях виправлення, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: