Мерія Сум без тендерів віддала 2 мільйони на ремонт тротуарів

01.07.2019

Департамент інфраструктури міста Сумської міськради за неконкуретною процедурою 20 червня уклав низку договорів з ФОП Рикун Анна Юріївна на виконання робіт з капітального ремонту тротуарів на загальну суму 2.12 млн грн. Про це пише «Громадський моніторинг» з посиланням на дані системи «Прозорро».

Департамент інфраструктури оприлюднив три договори на допорогові суми. Ремонт тротуарів буде виконуватись по вулицях І. Сірка, М. Вовчок та Р. Атаманюка.

ФОП Рикун Анна Юріївна була зареєстрована 11 жовтня 2017 року. І вже через два тижні вона отримала перше замовлення. Тоді саме Департамент інфраструктури Сумської міськради уклав з нею договір на ремонт тротуарів по вул. Миру за 360 тис. грн.

У подальшому Анна Рикун також отримувала замовлення лише від цього замовника і лише за неконкурентними процедурами. Загалом вона отримала замовлень на 3,27 млн грн.

Вона також є співзасновником громадської організації «Тепло в кожний дім».

В укладених договорах не зазначено обсяг робіт та вид покриття, який буде влаштований на тротуарах.

Угоди передбачають, що роботи з капремонту ФОП Рикун повинна закінчити до 31 липня 2019 року. Гарантійний строк на якість тротуарів складе два роки з моменту підписання актів виконаних робіт.

На фото – Анна Рикун (у центрі)

День народження ФОП співпадає з днем народження сумської спортсменки Анни Юріївни Рикун, яка у травні цього року виграла Чемпіонат світу з жиму штанги у ваговій категорії до 57 кг. Раніше ставала чемпіонкою Європи в цьому виді пауерліфтингу та з армреслінгу.

Рикун навесні 2018 року увійшла до складу «Молодіжної ради при міському голові» в місті Суми. Планувалося, що склад ради буде оновлюватися щорічно. Обираючись до молодіжної ради при міському голові, Анна Рикун сказала, що в раді вона обрала напрямок спорту, «тому що я в даний момент професійний спортсмен, я займаюсь пауерліфтингом, беру участь в міжнародних змаганнях».

Сумським міським головою в 2014-му та 2015 роках було обрано Олександра Лисенка, який до того очолював міську організацію партії «Батьківщина».

«Наші Гроші»

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: