Сумський вершник Юрій Голіков та кінь Карат стали абсолютними чемпіонами України

01.07.2019

З 27 по 30 липня в місті Жашків Черкаської області проходив Чемпіонат України з подолання перешкод.

Сумську область представляли десять спортсменів, які виступали в різних категоріях, починаючи з маршрутів для молодих коней і закінчуючи основною групою.

Блискучий результат продемонстрували Голіков Юрій та Карат. В категорій для коней п’яти років вони стали абсолютними Чемпіонами, закінчивши три дні змагань з результатом 0 штрафних.

Особисту першість в категорії для коней шести років повністю розіграли наші сумчани, не заливши своїм суперникам жодних шансів. Перше місце посів Зайцев Василь на Кароліні, друге та третє Індюшкін Євген на Івіті та Пилипейко Микола на Кальдероні відповідно.

Чемпіоном, в категорії для коней семи років, став Іванов Олександр та його партнер Лорд. Друге місце Олександр також залишив за собою, але вже разом з Браксісом. Третє місце посів Зайцев Василь на Бугатті.

Федерація кінного спорту Сумської області щиро дякує усім членам команди за чудові виступи та гарні результати!

Окремо хотілося б відмітити не тільки наших Чемпіонів, але й інших спортсменів, які також приймали участь у Чемпіонаті України: Думчиков Кирило, Гармаш Едуард, Волков Єгор, Чепіков Володимир та Самотой Олег, повідомляє Федерації кінного спорту Сумської області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: