У Сумах дитина ледь не постраждала від пляшки з-під шампанського, яку дебошир жбурляв із вікна

02.07.2019

Не думала сумська родина, що прогулянка у дворі багатоповерхового будинку може закінчитися сумно.

— 14 червня близько сьомої вечора ми з чоловіком і 4-річною онукою вийшли у двір, на дитячий майданчик. Поки вона гуляла з дітворою, я присіла на гойдалки — довгу дошку з сидіннями по краях, — розповіла нам сумчанка Маргарита Іванівна. — Як раптом чую, хтось кричить згори: «Ти читала інструкцію, на яку вагу розраховані ці гойдалки ?!».

Я піднялася, але на цьому інцидент не закінчився. Чоловік з 5-го поверху продовжив мене ображати, а я виправдовувалася. Зрештою взяла телефон, хотіла сфотографувати  чоловіка, а він у відповідь став кидати в нас пляшки з-під шампанського! Одна впала біля моєї ноги, злегка її зачепивши, а друга ледь не зачепила вухо дитини!

Ми були в шоці, особливо онука. Вона страшно перелякалася, притулилася до мене з усіх сил. Я викликала поліцію, щоб заспокоїти дебошира, а то хіба мало чим могло це все закінчитися! Раптом б він гранату в нас кинув ?! Приїхали правоохоронці, він став відпиратися: мовляв, я не кидав! Нахабний, грубий. Але все ж його відвезли до відділу, а через деякий час відпустили.

Той злощасний майданчик ми тепер обходимо десятою дорогою, хоча живемо в сусідньому будинку. А внучка з тих пір дуже змінилася: не переносить ніяких розмов про ту подію, а як тільки заходить мова про пережите, закриває руками очі і вуха, вимагає, щоб замовкли. Бачимо, що їй необхідна допомога психолога. Своїми силами тут не обійтися.

У поліції кажуть, що за даним фактом ведеться перевірка. Про відкриття кримінального провадження не йдеться, оскільки, на щастя, ніхто не постраждав. Сподіваємося, що роз’яснювальної роботи, проведеної правоохоронцями, буде досить, щоб в подальшому сумчанин не здійснював подібних вчинків.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: