Сумчани голосують за зміну транспортної схеми

02.07.2019

На сайті онлайн-петицій зареєстроване звернення «Будівництво транспортної розв’язки на перетині вулиць Горького, Ремісничої та Металургів».

«Рух транспорту на перетині вулиць Ремісничої та Металургів дедалі жвавішає, тим самим ускладнюючи трафік на напрямках до/з Курського проспекту, вул. Металургів (в обидва боки) та вул. Ремісничої. Детально вивчивши рух на даних перехрестях, можна дійти висновку, що існуюча схема транспорту не є достатньо ефективною; до того ж очікування на зелений сигнал світлофора на шляхопроводі має негативний вплив на останній. Через це хочеться запропонувати наступне:

1) реконструкцію шляхопроводу через залізничні колії Курський пр-т — вул. Реміснича згідно сучасних будівельних норм під електрифікацію ділянки залізниці;

2) перероблення існуючої транспортної схеми на наступну:

а) продовження шляхопроводу після перетину залізничної колії з подальшим розгалуженням — до вул. Металургів та розворот на вул. Горького;

б) будівництво шляхопроводу по вул. Металургів через вул. Ремісничу

в) будівництво транспортної розв’язки на вул. Горького з подальшими з’їздами до вул. Металургів (у напрямку вул. 8 Березня) та вул. Ремісничої.

Велика кількість транзитного трафіку вимагає збільшення швидкостей на даній ділянці дороги. Наочна візуалізація схеми руху додається (товсті лінії — шляхопроводи)», — пише автор петиції Парахненко Валерій Сергійович.

Дата початку збору підписів: 2 липня 2019 р. До кінця збору підписів залишилось: 45 днів. Станом на 2 липня петицію підписали 3 особи з 250 необхідних.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: