У Сумах триває конкурс на розроблення логотипу «Ювілейного»

03.07.2019

Оператором спортивної споруди стадіон «Ювілейний» прийнято рішення про розробку заходів із реконструкції стадіону.

Перший крок — це оновлення логотипу стадіону, повідомляється на фб-сторінці стадіону «Ювілейний».

На старому варіанті лого було розміщено графічний символ цієї споруди та надпис «СТАДІОН ЮВІЛЕЙНИЙ СУМИ». Концепція розроблення логотипу включає в себе не просто набір графічних символів, а повноцінний бренд зі своєю ідеєю, легендою та філософією. Ця позиція повинна знайти відображення як у дизайні логотипу, так і в кожному з елементів фірмового стилю стадіону «Ювілейний».

Пропозиції та варіанти приймаються до 19 липня цього року, контактні дані: м. Суми, вул. Гагаріна, 9, стадіон «Ювілейний», тел.:

+38(0542) 650-442, e-mail: ffs.region@gmail.com.

Нагадаємо, стадіон «Ювілейний» — футбольний стадіон у місті Суми. Споруду введено в експлуатацію 20 вересня 2001 року. Стадіон вміщує 25 830 глядачів, усі місця обладнані пластиковими сидіннями. Знаходиться стадіон у центральній частині міста, парку ім. І. М. Кожедуба. Раніше на місці «Ювілейного» був інший стадіон — «Спартак», 1949 року спорудження. У 1968 році його масштабно реконструювали (вміщав 12 тисяч), а в кінці 80-х знесли з метою побудови на його місці нового 35-тисячника, за проектом схожим з єреванським «Разданом».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: