Сумській біатлоністці придбали квартиру

03.07.2019

Сумська біатлоністка Юлія Журавок отримала ключі від власного житла. На двокімнатну квартиру 250 тис. грн виділила обласна рада, ще 500 тис. грн дала Федерація біатлону України. Вручав колючі глава облради Володимир Токар.

Розділити зі спортсменкою радісну подію новосілля приїхав глава Федерації біатлону України Володимир Бринзак. Він розповів, що це житло було вкрай необхідне Юлії, тому що вона була прописана в гуртожитку, їй ніде було жити між зборами, тому Федерація пішла на такий крок і за допомогою обласної ради придбали квартиру.

Юлія Журавок не стримувала емоцій, дякувала усім причетним. Вона розповіла, що їй було дуже важко їздити на тренування з Хотині, де вона жила у бабусі, і тому навіть були думки кинути біатлон. Але її підтримали і в Федерації біатлону України, і на рідній Сумщині. Тому пообіцяла, що постарається зробити все можливе, щоб прославити Сумщину і України. Тепер же її найбільше бажання — щоб на Олімпіаді в Пекіні обов’язково звучав гімн України на честь її перемоги.

Нагадаємо: в минулому році Юлія Журавок виграла малий кришталевий глобус за індивідуальні гонки на кубку IBU, в загальному заліку Юлія була 16-ою. У кубку світу наша земляка зайняла 70-е місце.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: