У Ромнах засуджений до довічного уклав “Шлюб на добу”

04.07.2019

В державній установі «Роменська виправна колонія (№56)» засуджений до довічного позбавлення волі уклав «Шлюб за добу» із своє обраницею.

Проведення весільних церемоній в умовах виправних колоній стало вже звичним явищем, і залізні грати тому не є перепоною. Наречені воліють вступати у шлюб, незважаючи на вироки суду та призначенні строки покарання. Умови реєстрації засуджених, майже не відрізняються від звичайної церемонії.

«Шлюб за добу» – комфортний сервіс, який обирають молодята. Державна реєстрація шлюбу проводиться у строк, визначений заявниками, у тому числі в день подання відповідної заявки. Церемонію весілля провів представник Роменського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Сумській області та представник Комунальної організації відділу культури виконавчого комітету міської ради м. Ромни.

Адміністрація установи привітала молодят зі значною подією у їх житті. Виконуючий обов’язки начальника установи Вадим Мартиненко зазначив, що зміцнення соціально корисних зав’язків за допомогою шлюбу, позитивно впливають на поведінку засуджених.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: