Жителі сумської багатоповерхівки живуть на озері з каналізації

04.07.2019

Сумчани, які мешкають на вулиці Богуна, 16, скаржаться на проблемну каналізацію. Вона ніби є, але ніби й нема. Після «ремонту» каналізаційні стоки з будинку не потрапляють до центральної міської каналізації, а залишаються в підвалі. Так би мовити «завжди на варті порядку» – щурів караулять.

За словами жителів, проблеми з каналізацією в їх будинку вже давно, раніше не працювала лише каналізація у дворі, тепер ще й будинкова. «В ЖЕК я щодня телефонував, аби  вони відремонтували каналізацію, вони роками обіцяли, і в цьому році таки тут  все перекопали. Це було 20 числа. Не знаю, що вони там робили, чи труби зламали? Та з цього дня каналізаційні відходи з будинку не надходять в центральну міську  каналізацію, все ллється в підвал. Я викликав і працівників ЖЕКу, і аварійну команду, і ніхто за три дні, поки були свята, не приїхав. Ми боїмося, що скоро будинок трісне», – говорить сумчанин Володимир.

Сумчани неодноразово писали  листи і до заступників міського голови з питань ЖКГ, і до депутатів, і до обслуговуючої організації, і таки допомогло. Їм пообіцяли, що через кілька днів працівники ЖЕКу повернуться, аби все відремонтувати. Втім протягом тижня вони так і не з’явилися.

«Там зараз уже розкопали, міняють частину труби, я думаю, проблем не буде», – говорить Сергій Хрупа, директор ТОВ КК «Сумитехнобудсервіс». Він запевнив, що протягом доби всі ремонтні роботи завершать.

sts.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: