Мер Ромнів знову позивається до авторки петиції про його відставку

04.07.2019

Ухвалою суду від 14.06.2019 р.  позовну заяву мера міста Ромни Сергія Салатуна було залишено без руху та надано час для усунення недоліків. Позивачем було усунено недоліки, на які вказав суд.

По даній справі призначено  підготовче засідання на 22 липня 2019 року на 10 год. 00 хв., за адресою: м. Ромни Сумської області, бульвар Шевченка, 14, повідомляє прес-служба Роменського міськрайонного суду. Справу розглядає суддя Євтюшенкова В.І.

Свої вимоги мер міста обґрунтовує тим, що у травні 2019 року автором громадянкою К. була опублікована електронна петиція «Про відставку Сергія Салатуна з посади міського голови м. Ромни  та розпуск виконавчого комітету Роменської міської ради Сумської області»

«В дані петиції автор висловлює недовіру та звинувачення в тому, що рішеннями та розпорядженнями,  я , як мер міста завдаю неправомірної шкоди громаді міста та її майну.

Також в даній петиції висловлено звинувачення мене  у тому, що я є обвинуваченим у кримінальній справі із корупційною складовою.

Та ще авторка петиції заявляє що я маю  алкогольну залежність», — зазначив у заяві Салатун А.С.

Мер міста Салатун С.А. просить суд:

Визнати недостовірною, такою що порочить його честь, гідність, ділову репутацію, інформацію викладену у електронній петиції «Про відставку Сергія Салатуна з посади міського голови м. Ромни та розпуск виконавчого комітету Роменської міської ради Сумської області», поширеній громадянкою К.

Зобов’язати  особу К. спростувати поширену недостовірну інформацію щодо мера у такий спосіб, як була поширена електронна петиція, та на наступній сесії Роменської міської ради.

Нагадаємо, що до авторки петиції також позивається й виконком.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: