Мер Кутаїсі запросив сумчан на літній відпочинок до Грузії

04.07.2019

Місто-партнер Кутаїсі (Грузія) щиро запрошує сумчан провести свою літню відпустку у чарівній та гостинній Грузії. Про це йдеться у листі мера Кутаїсі Георгія Чигварії до міського голови Олександра Лисенка.

«Протягом останніх років Грузія подолала багато перешкод щоб стати дійсно незалежною демократичною країною. Нині, перед нею та нашим містом стоять нові виклики. 21 червня 2019 року Російська Федерація заборонила рейси в Грузію. У відповідь ми розпочали кампанію під слоганом: «Проведіть Вашу літню відпустку в Грузії!» (#SpendYourSummerInGeorgiaKutaisi), яка спрямована на підтримку туризму в країні, — повідомив очільник грузинського міста. — Туризм є одним з найбільш активно зростаючих секторів економіки Кутаїсі, тож ми закликаємо місто-побратим Суми приєднатися до нової компанії та поширити інформацію про Кутаїсі як про гостинне туристичне місто».

Відомо, що Міжнародний Аеропорт Кутаїсі пропонує дуже зручні туристичні напрямки для громадян з 24 країн, які можуть прибути прямим рейсом. Найближчим часом будуть відкриті нові рейси, у тому числі з українськими містами.

Щоб дізнатися, чому потрібно відвідати Грузію та місто Кутаісі, перейдіть за посиланням: https://www.facebook.com/watch/?v=1757405371037820

А на сторінці туристичного центру Кутаїсі Ви знайдете велику кількість туристичних пропозицій від приватного сектору.

«Ваша підтримка стане неоціненною допомогою для нашої країни та міста, а також сприятиме зміцненню наших партнерських стосунків», — наголошує Георгій Чигварія.

Нагадаємо, у вересні 2018 року на урочистій сесії міський голова Олександр Лисенко та уповноважений представник – начальник департаменту з управління економічним розвитком, комунальною власністю та транспортом Муніципалітету Кутаїсі Георгій ГІОРГОБІАНІ підписали Угоду про співпрацю між нашими містами.

Активною також є співпраця з Кутаїсі у сфері спортивних обмінів для людей з обмеженими можливостями, зокрема, між спортивним клубом «Фенікс» та Федерацією інвалідів «Agordzineba – 2002».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: