Сумська мерія відповіла на петицію про облаштування зупинки по Металургів

05.07.2019

Отримала відповідь міської влади електронна петиція «Облаштування зупинки по вул. Металургів», яку зареєстрував Станіслав Шелемін.

«З електронної петиції вбачається, що мешканці бажають виконати роботи з будівництва тротуару і нового посадкового майданчика, демонтажу МАФ і встановлення сучасної зупинки, а також обладнання пандусів для безперешкодного доступу до зупинки з пішохідного переходу по вул. Металургів.

Інформуємо, що видатками міського бюджету на поточний рік передбачено кошти на капітальний ремонт об’єкту благоустрою – зупинки громадського транспорту № 170 «вул. Металургів» по вул. Металургів. На даний час департаментом опрацьовується питання розробки проектно-кошторисної документації, після погодження якої будуть розпочаті роботи по демонтажу МАФів та влаштуванню павільйону з замощенням посадкового майданчика тротуарною плиткою.

Щодо улаштування тротуару повідомляємо, що на теперішній час титульний список по улаштуванню нових та розширенню існуючих тротуарів, пішохідних та велосипедних доріжок на 2019 рік затверджено, але, на жаль, у зв’язку з обмеженими лімітами фінансування будівельної галузі на 2019 рік, в департаменті не має фінансової можливості виконати капітальний ремонт тротуару на вищезазначеній ділянці по вул. Металургів в поточному році.

Таким чином, при наявності економії коштів після проведення робіт по ремонту об’єктів комунального господарства та благоустрою, передбачених планом фінансування на поточний рік, або у разі виділення додаткових коштів на катальний ремонт тротуарів по м. Суми, департаментом буде опрацьовано питання замовлення проектно-кошторисної документації на улаштування тротуару на зазначеній ділянці по вул. Металургів», — ідеться у відповіді, оприлюдненій на сайт Єдиної системи місцевих петицій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: