Поліція розшукує «продавця» машини для пакування сіна

05.07.2019

Побачивши на одному з Інтернет сайтів оголошення про продаж машини з пакування сіна, чоловік зв’язався з продавцем і за вподобану річ перерахував йому більше 50 тисяч гривень. Останній виявився звичайним шахраєм.

Поліції потерпілий пояснив, що ніяк не очікував на такий результат. Адже спочатку все було добре. Подзвонивши за вказаним в оголошенні номером, йому відповів чоловік, який назвався менеджером. Він повідомив заявнику, що техніку йому можуть доставити додому, але тільки після внесення повної оплати за неї та за транспортні послуги. На що чоловік погодився та виконав всі умови. Але через деякий час йому зателефонував «представник компанії» та повідомив, що не можуть відправити техніку, мовляв при оформленні виникла плутанина з її вартістю, та запропонував доплатити різницю і вже після того відправити товар.

Заявник знову виконав всі запропоновані умови. І став чекати дзвінк, але вже ніхто не дзвонив, а намагання самостійно додзвонитись були марними, номер не відповідав. Ошуканий, він звернувся за допомогою до поліції.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1. ст.190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України та проводять всі необхідні слідчі дії направлені на пошуки зловмисника та повернення втрачених чоловіком грошей.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: