Школу в центрі Сум продовжують незаконно оббудовувати

05.07.2019

Директорка школи № 12 Ірина Губська повідомила у Фейсбуці про нове незаконне будівництво на території школи.

«Поки країну стрясає політична турбулентність, у Сумах продовжуються локальні вакханалії, які впливають на життя мешканців нашого міста, зокрема на безпеку дітей і дорослих, що мешкають у його центральній частині. Знову маємо проблеми із забудовниками. Тепер це ФОП Вардаєв. У дворі гімназії 1 та школи 12 він без дозволу зробив добудову. Оренду землі йому не продовжили. Суд Вардаєв програв. Нам обіцяли, що незаконну забудову зруйнують. Та де там! Наразі єдиний під’їзд , який мають навчальні заклади офіційно за документами, цей ділок збирається ПЕРЕКРИТИ! Спочатку він добудував паркан (як на фото), тепер заявляє, що «порєшал» з усіма питання і хоче щось на доріжці будувати. Мені цікаво, «порєшал» з пожежними, з патрульною поліцією, з УДБК, з управлінням «Інспекція з благоустрою міста Суми»? Цікаво, з ким саме ? Адже відповідно до Правил пожежної безпеки для навчальних закладів під’їздів до школи повинно бути мінімум два! Говориться в них навіть про радіус повороту для спецтехніки! А у нас будівля підприємця розташована майже впритул до школи. А якщо (не дай Бог) пожежа? Вардаєв буде винним? Ті, з ким «порєшалі»? Виконавчі органи влади? Чи все ж дураки- педагоги, які одні з батьками боронять школу?

На даний момент дві посадові особи, заступники міського голови Войтенко В.В. та Волошина О. М., ідуть у народні депутати. Питання, які я озвучила, є серед їхніх прямих повноважень. Тому прошу негайно втрутитися всіх причетних в цю ситуацію ( не словом, а ділом) і забезпечити дотримання законних інтересів громадян міста!», — написала Ірина Губська.

Поки країну стрясає політична турбулентність, у Сумах продовжуються локальні вакханалії, які впливають на життя сумчан,…

Опубліковано Ириною Губською Пʼятниця, 5 липня 2019 р.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: