Бронетранспортер під Сумським СІЗО: що там було?

05.07.2019

5 липня на базі військової частини 3051 Національної гвардії України відбулись спільні навчання груп швидкого реагування установ виконання покарань та слідчого ізолятора Сумської області, Національної гвардії України та Національної поліції України.

Основною метою проведення навчання було відпрацювання злагоджених спільних дій груп швидкого реагування у разі виникнення надзвичайних подій, а саме масових заворушень ув’язнених (засуджених). Під час проведення занять було відпрацьовано дії з особовим складом із застуванням фізичної сили, спеціальних засобів, відповідно до порядку, передбаченого законодавством України, вдосконалено навики способів шикування групи розосередження та відпрацьовано взаємодію груп блокування, застосування спеціальних засобів, розосередження, вилучення та прикриття. Під час навчань були задіяні бронетранспортер та сили і засоби ДКВС України.

«Спільні заняття дають розвиток і можливість для вдосконалення, відпрацювання вмінь та навиків у співробітників для правильних дій в екстремальних умовах», — зазначив начальник установи Ігор Яковлєв.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: