Сумчанки побилися за право ритися в сміттєвих контейнерах

07.07.2019

Про рівень життя населення недвозначно говорить збільшення кількості громадян, які збирають пляшки на вулицях і в сміттєвих баках. І мова йде зовсім не про бомжів — освоювати смітники змушені багато пенсіонерів і безробітні. Не дивно, що на цьому терені постійно виникає конкуренція і конфлікти, деякі з них закінчуються лавою підсудних.

Ось і недавно Зарічний райсуд м. Суми розглянув кримінальне провадження щодо сумчанки, яка в квітні минулого року побила конкурентку, щоб відвадити її від «своїх» контейнерів.

До цього між жінками вже кілька разів виникали конфлікти через сміттєві майданчики в районі вул. Героїв Крут. У той день підсудна, відправившись у черговий похід за пляшками, знову виявила у контейнера конкурентку. Вилаявши потерпілу, яка була значно старше і слабкіше, вона почала кидати в неї картонними ящиками, а потім кілька разів ударила її по голові пакетом, в якому вже перебували дві скляні пляшки. Але і цього їй здалося недостатньо, і вона вдарила жертву кулаком в обличчя, вибивши їй частину переднього зуба. Коли вона спробувала зробити це ще раз, потерпіла боляче вкусила її за палець. Бійку припинив один із мешканців будинку, який відвіз постраждалу до лікарні, де їй наклали три шви. Відносно агрессорші відкрили кримінальне провадження.

У суді жінка заявила, що це потерпіла вела себе агресивно, напала на неї, покусала — а вона тільки відмахувалася пакетом із пляшками. Але і характер травм, і свідчення сусіда говорили про зворотне.

Суд визнав сумчанку винною в заподіянні легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров’я, і ​​засудив її до штрафу в сумі 850 гривень.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
24.04.2024 У Сумах прооперували відразу п’ятьох жінок із однаковою проблемою
24.04.2024 На базі сумської школи №27 збираються побудувати укриття на 1000 осіб
24.04.2024 У Сумах рятувальники ліквідували загоряння балкону
24.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 49 вибухів
24.04.2024 Сумська красуня продовжує підкорювати Норвегію

Коментарі: