Підлітки-хулігани підпалили гірку на дитячому майданчику

08.07.2019

Пору сонячних днів і теплих коротких ночей особливо чекають підлітки, коли не потрібно раніше йти додому, щоб вчасно прокинутися в школу. Той час, коли можна гуляти допізна разом з друзями. Можна досхочу побігати з приятелями … наприклад, у дворі одного з багатоповерхових будинків. Правда, розваги своєрідні — бити, трощити, лаятися матом.

Лікнеп на «крутість» сьогодні проявляється не в демонстрації корисних навичок, а в тому, наскільки ти зухвалий. Розламати дитячий будиночок, підпалити пластикову дитячу гірку, розмалювати чисту поверхню добірними матюками — те, чим займаються підлітки на Ковпака, 1 в Глухові.

«Лови упиря, дамо йому ….», — ось так грають в «догонялки» підлітки, — нарікає одна з мешканок багатоповерхівки. За словами глухівчанки, щовечора їх двір окупують неповнолітні, влаштовуючи «п’яні» розборки під вікнами мешканців. Так само вона розповідає, що на малоліток не раз намагалися впливати органами правопорядку:

«Викликаємо поліцію, але вони встигають розбігтися і залишитися безкарними. А наступного дня все повторюється — ось таке замкнене коло. Дворова банда! «Про наслідки» розваг «на дитячому майданчику розповідає Олександр Мірошниченко у Фейсбуці:

“…Це зробили ваші діти! Щодня прибираю, ремонтую, змиваю матюки з дитячого майданчика. Нехай все горить, як горіла ця гірка! Кидайте сміття собі під ноги, поки ваші діти не потонуть в ньому… я встановлю камери спостереження. Нехай всі знають, як поважні глухівчани своїх собак висратися водять до пісочниці. Як їх восмирічні діти палять цигарки. Як все трощать..”

hlukhiv.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: