Меру Сум принесли фекалії в баночці

08.07.2019

Засідання апаратної ради при міському голові 8 липня розпочалося з обговорення проблеми викиду стічних вод в р. Псел поблизу Старого села. Директор КП «Міськводоканал» Анатолій Сагач пояснив, що питання на контролі, там працюють представники лабораторії підприємства і результати останніх проб будуть готові сьогодні після обіду.

Під час доповіді в. о. начальника відділу охорони здоров’я Сумської міськради Олени Чумаченко у залу засідань увірвався голова Сумського Нацкорпуса Денис Сокур, який заявив, що засідання закінчено, і він має намір обговорити питання плаваючих «аналізів» у р. Псел. На стіл меру Олександру Лисенку він поставив баночку з фекаліями, які, за його словами, були зібрані представниками Старосельського (колишнього Красносільського) кооперативу. І попередив, що мер або вийде до людей, або його винесуть.

«Краще мене не перебивати, а то настрій не з кращих, і швидко риторика зміниться», — заявив Денис Сокур. І продовжив: «До людей, які купили дачі в цьому районі, влітку приїжджають онуки, купаються в річці, після чого хворіють… Там нереальний просто запах, я вчора зі своїми хлопцями заліз у гідрокостюмах туди, але боявся, що від цієї інфекції вони можуть розплавитися. Полив городів теж здійснюється з річки, ці овочі потім їдять».

Денис Сокур додав, що якщо КП «Водоканал» не справляється, мер повинен жити на березі річки і особисто вирішувати проблему. Після чого почав вимагати, щоб Олександр Лисенко залишив засідання, і вийшов до представників кооперативу. Мер повернувся через 15 хвилин, але чим закінчилася розмова, так і не озвучив.

rama.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: