Міністр освіти Гриневич приїхала в Краснопільську школу

08.07.2019

Свою робочу поїздку на Сумщину Міністр освіти та науки розпочала з відвідування опорного закладу – Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів. У рамках перебування Лілія Гриневич знайомиться також з роботою та матеріально-технічною базою Сумського міжрегіонального вищого професійного училища та Сумського національного аграрного університету.

Міністр освіти і науки України відмітила, що Краснопільська загальноосвітня школа як опорна створена з урахуванням всіх вимог Нової української школи: має якісне освітнє середовище, що, без сумніву, мотивує дітей до навчання.

Лілія Гриневич поспілкувалася з вчителями Краснопільщини і наголосила, що сьогодні, щоб зацікавити учнів, педагоги мають навчати їх сучасним компетентностям, зокрема щодо фінансової грамотності, екологічних проблем, здоров’я людини.

«В усіх інноваціях Міністерство покладається саме на вчителів, тому що від того, як буде змінюватися вчитель, працювати над собою, весь час вчитися, показувати приклад власного розвитку, будуть залежати якісні зміни в освіті», — наголосила урядовиця.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: