Юрій Чмирь: «Пишаюся нашою Щепкою! Попереду — ще багато роботи!»

08.07.2019

Екс-губернатор Сумщини Юрій Чмирь на сторінці у Facebook поділився відеозвітом свого робочого візиту до Сумського обласного академічного театр драми та музичної комедії імені М. С. Щепкіна.

Нагадаємо, що будучи головою Сумської ОДА, у 2012 році політик ініціював генеральну реконструкцію закладу. Лише за півроку була повністю оновлена глядацька зала театру, реставровані та утеплені фасади, замінена система кондиціонування, зроблене професійне освітлення, встановлена нова завіса – унікальна, з ручною вишивкою.

Після ремонту будівлі в планах була і повна реконструкція Театральної площі. Але діюча влада, як бачимо, за 5 років так і не впоралася із завданням: територія біля театру перетворилася на «ансамбль» незрозумілих конструкцій — сміттєвих баків, недолугих лавочок та колишніх фонтанів, які збирають у собі сміття, дощову воду і шматки бетону.

Юрій Чмирь упевнений: усе можливо змінити — і він готовий до роботи. «Я підняв питання, щоб зробити Театральну площу дійсно комфортною для сумчан, щоб вони сюди приходили з дітьми, друзями, відпочивали і потім йшли до театру», — говорить у відео екс-губернатор.

На переконання Юрія Чмиря, сумська «Щепка» має великі перспективи і вже готова до нового статусу — національного театру.

Академічний театр Щепкіна

Пишаюся нашою Щепкою! Попереду ще багато роботи. Дякую колективу театру за підтримку!#театрЩепкіна #театральнаплоща #зарозвитокмістаСуми #заЮріяЧмиря

Опубліковано Юрієм Чмирем Пʼятниця, 5 липня 2019 р.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: