На Сумщині син зарізав батька-пенсіонера

09.07.2019

Вчора вночі, 8 липня, в одному з багатоповерхових будинків Глухова по вул. Києво-Московська сталося вбивство.

Тіло літнього чоловіка з ножовими пораненнями виявила сусідка, з якою у покійного були приятельські стосунки. А сусіди поверхом вище стверджують, що близько 4-ї ранку чули крик у квартирі покійного.

17 липня трагічно померлому чоловікові виповнилося б 70 років. Дружина давно померла, один син живе в іншому місті, а з іншим у покійного були складні відносини з причини його асоціального способу життя. Мешканці будинку розповідають, що син не працював і зловживав спиртним. З батьком він не жив, але навідувався до нього кожен раз, коли потрібні були гроші на склянку хмільного. Сусіди не раз ставали свідками того, як горе-синок тероризував батька, бив, залякував, не раз погрожував убити. І неодноразово вступали за безпорадного старого, писали заяву в поліцію. Але виховні заходи не давали результату.

Батько боявся непутящого сина, про що розповідав сусідці поверхами нижче. Задовго до трагедії чоловік навіть віддав жінці ключ, передчуваючи біду. Він попросив приятельку зателефонувати йому близько 11 дня на телефон. У тому випадку, якщо він не відповість, чоловік сказав, щоб вона відкрила двері його квартири. На наступний день жінка, як і було домовлено, зателефонувала на телефон, а не почувши відповіді, піднялася наверх і відкрила ключем двері. Побачене шокувало жінку – у кімнаті лежав закривавлений ніж. Проходити далі вона побоялася і відразу ж викликала поліцію.

За повідомленнями очевидців, злочинця вже затримали. На даний момент проводиться збір і закріплення доказів у кримінальній справі. Розслідування триває.

hlukhiv.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: