У Сумах проведуть тендер на ремонт вул. Харківської

09.07.2019

Отримала онлайн-петиція «Капітальний ремонт вул. Харківської і пр. Лушпи».

«Прошу негайно почати капітальний ремонт одних із найважливіших транспортних напрямків м. Суми — вул. Харківської та пр. Лушпи. Обіцянки покінчити з ямковими ремонтами відверто ігноруються, незважаючи на те, що в місті є асфальтовий завод. Безпечно їздити вищезазначеними вулицями майже неможливо — дорожнє покриття в жахливому стані. Також зверніть увагу на вул. Харківську з боку в’їзду в м. Суми — як вам не соромно, владо?! Дороги на в’їздах — це ж обличчя нашого міста!», — писав автор петиції Петренко Ігор Олександрович.

Відповідь на електронну петицію:

«За результатами розгляду Вашої електронної петиції «Капітальний ремонт вул. Харківської і пр. Лушпи», розміщеної на веб-порталі «Єдина система місцевих петицій» (https://e-dem.in.ua/sumy/Petition/View/1729), повідомляємо наступне.

3 електронної петиції вбачається, що мешканці бажають виконати роботи з капітального ремонту вул. Харківської та пр. М. Лушпи.

Інформуємо, що головним розпорядником бюджетних коштів по капітальному ремонту доріг по місту Суми є управління капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради.

Додатково повідомляємо, що в поточному році для вищезазначеного управління з міського бюджету передбачено кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації по капітальному ремонту дороги від перехрестя вул. Героїв Сумщини та вул. Харківська до перехрестя вул. Харківська, Прокоф’єва та пр. М. Лушпи.

Після проведення експертизи та процедури публічної закупівлі, управлінням капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради буде укладено договір з підрядною організацією на виконання вищезазначених робіт».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: