Житель Сумщини зробив кримінальну кар’єру в Чернівцях

09.07.2019

Оперативники Управління карного розшуку ГУНП і Шевченківського відділення поліції викрили наприкінці квітня цього року протиправну діяльність 26-річного жителя Сумської області. Представляючись родичем і зловживаючи довірою своїх жертв, злочинець обманним шляхом заволодів їхніми грошима.

Зібравши достатньо доказів причетності чоловіка до двох таких правопорушень, слідчі у квітні оголосили йому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Тоді суд обрав правопорушнику запобіжний захід у вигляді домашнього арешту за місцем його реєстрації на Сумщині.

Однак, підозрюваний і далі продовжив їздити регіонами України, вчиняючи майнові злочини. Зокрема, у Київській та Тернопільській областях.

Також, у процесі досудового розслідування буковинські поліцейські встановили причетність чоловіка до ще одного шахрайства на території Чернівців. Зважаючи на всі обставини, органи досудового розслідування звернулися до суду з клопотанням про обрання підозрюваному більш суворого запобіжного заходу. Взявши до уваги докази слідчих, Шевченківський районний суд міста Чернівців ухвалив застосувати до підозрюваного запобіжний захід «тримання під вартою».

Наразі триває досудове розслідування.

0372.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: