Суми зустрічатимуть «Мотопробіг єдності-2019»

10.07.2019

Байкери України виступили з ініціативою проведення «Мотопробігу Єдності 2019», метою якого є підтримка ідеї збереження територіальної цілісності України, єдності жителів України, у тому числі тих, хто проживає на тимчасово непідконтрольних територіях.

У рамках заходу учасники провезуть Державний прапор України та Кримськотатарський прапор через всю країну. 23.07.2019 у м. Чонгар Херсонської області відбудеться передача Кримськотатарського прапору до тимчасово анексованої Автономної Республіки Крим.

«Мотопробіг Єдності-2019» стартуватиме 15.07.2019 з м. Ужгород, пройде через 31 місто та майже всі обласні центри України і фінішуватиме 23.07.2019 у м. Одеса. Цього року до маршруту мотопробігу вперше включені також м. Суми та Сумська область. Так, 19.07.2019 байкери з м. Суми та області зустрічатимуть мотопробіг на кордоні Сумської та Полтавської областей (між с. Хухра Охтирського району Сумської області та м. Котельва Полтавської області) і супроводжуватимуть до м. Суми.

У рамках заходу організаторами мотопробігу заплановані виключно мирні, неполітичні, патріотичні акції на території м. Суми: збір мотоколони і подальший мотопарад найбільшими вулицями міста Суми, до участі в якому запрошуються мешканці та гості міста. Збір мотоколони розпочнеться 19.07.2019 о 18:00 годині, а о 18:30 годин мотоколона пройде вулицями міста у супроводі патрульної поліції по маршруту: «Альтанка» (Покровська Площа) – вул. Гагаріна – вул. Героїв Сумщини – пр. Шевченка – вул. Леваневського – вул. Харитоненка – пр. Лушпи – вул. Прокоф’єва – вул. 20 років Перемоги – вул. Петропавлівська – «Альтанка» (Покровська Площа).

Під час акції учасниками можуть використовуватися виключно Державний прапор України, Кримськотатарський прапор, прапори областей, районів та міст. Використання під час мотопробігу рекламної, політичної, партійної символіки та використання акції у політичних, агітаційних або інших особистих цілях категорично заборонено! Представник організатора Мотопробігу по Сумській області – Президент мотоклубу «Steel Angels» mcc Максим Алєксєєв, тел. (050) 973 65 95.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: