Стадіон так стадіон: через агітаційний концерт відомого гурту розгорається скандал

10.07.2019

18 липня у Глухові чекають на концерт Олега Скрипки, який співатиме разом з колективом “ВВ” на стадіоні “Дружба”. Всупереч агітаційному підтексту в масштабах провінції виступ групи багатьма сприймається подією, врешті-решт не кожен день до Глухова навідуються імениті виконавці.

Але якщо відкинути емоції майбутньої ейфорії, то виникає ряд спірних моментів. Наприклад таких, як використання адмінресурсу Глухівського міськради в Фейсбуці для агітації на підтримку мера Мішеля Терещенка – анонсування концерту з відповідною ремаркою і точно таким же логотипом, як на сторінці мерії. Але і це другорядне. Головне в іншому.

Поле стадіону до сих пір мало значення практично стратегічного об’єкта – на ньому не дозволяли проводити тренування вихованцям ДЮСШ, мотивуючи тим, що газон необхідно берегти. З метою компенсації було прийнято рішення організувати місце для тренувань на іншому майданчику і заради цього була розчищена територія в районі шостої школи. Тому, оголошення про майбутній концерт викликало у деяких городян подив, адже місцем для виступу групи обраний стадіон.

Дітям не дозволяли тренуватися, а заради агітаційного виступу на підтримку мера Мішеля поступилися принципами?! Не важко здогадатися про наслідки, які потягнуться після проведення масштабного заходу. Але більшу стурбованість висловили ті глухівчани, які мають безпосереднє відношення до спорту.

Так, спортивний директор ФК “Велетень” Олександр Вайло написав звернення на ім’я мера Мішеля Терещенка з проханням розгляду альтернативного місця для проведення концерту в зв’язку з ймовірністю пошкодження футбольного газону.

Секретар Глухівської міськради Олена Демішева відреагувала на ситуацію, запевняючи, що в рамках заходу будуть прийняті відповідні міри для збереження газону:

“Згодна 100% з тим, що газон треба зберегти – чим і займаємось. Сцена буде поставлена так, щоб мінімум людей ходило по газону. Крім того заборонено буде ходити по газону на підборах. Знайти інше місце немає можливості, оскільки тільки на стадіоні є достатня кількість сидячих місць та місць для танців”.

Чи виживе глухівське поле після грандіозного концерту ?! Ясно стане вранці, 19 липня.

hlukhiv.info/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: