Юрій Павленко: У ході так званих реформ в Україні забули про дітей

11.07.2019

Про це народний депутат від ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ Юрій Павленко заявив під час робочої поїздки до Сумщини, в ході якої разом з депутатом Сумської облради Володимиром Пилипейком відвідав дитячий будинок-інтернат, де виховуються дівчата від 3 років і жінки до 35 років з фізичними та розумовими вадами. Наразі тут перебувають 183 підопічних, 123 з яких – діти до 18 років.

«За останні 5 років в ході проведення так званих реформ – децентралізації, освіти, охорони здоров’я, судової – забули про дітей. Не врахували позиції, які стосуються забезпечення захисту прав дитини, не визначили їхню пріоритетність. В результаті цих «реформ» життя дітей в Україні стало більш небезпечним і важчим. Особливо це стосується дітей з фізичними та розумовими вадами. Вони практично кинуті державою напризволяще», – наголосив Юрій Павленко.

Народний депутат зауважив, що сьогодні тільки ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ пропонує системну політику захисту і забезпечення прав дитини.

«Після перемоги на парламентських виборах ми забезпечимо реальний захист дітей, які потрапили в біду або які мають вади розвитку. Про таких дітей держава має дбати першочергово», – підкреслив Юрій Павленко.

У ході поїздки він представив свого колегу по партії – депутата обласної ради, кандидата по 160-му округу Володимира Пилипейка, охарактеризувавши його як досвідченого політика, мудру й виважену людину, успішного підприємця, який дуже багато робить для жителів північного регіону Сумщини.

«Депутати обласної ради від ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ «вибивають» мільйони гривень на сферу медицини, житлово-комунального господарства, центри соціальної реабілітації дітей, заклади освіти. Тож саме такі люди, які дбають про добробут земляків, потрібні у Верховній Раді. Які без популістичних гасел працюють на розвиток регіону. Я впевнений, що Володимир Пилипейко гідно представлятиме Сумщину в українському парламенті», – зазначив Юрій Павленко.

Розмова з медиками була довготривалою. Питань до політиків від персоналу безліч: про подальший розвиток сфери охорони здоров’я, про низький рівень фінансування соціальної та медичної галузей, як вирішувати проблему з відтоком кадрів, питання миру, тарифів тощо.

Юрій Павленко акцентував увагу на тому, чим ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ відрізняється від інших політичних сил. «По-перше, ми – єдина партія, яка прагне миру і має реальний план закінчення війни. По-друге, виконує обіцянки і демонструє конкретний результат, як це показала, наприклад, ситуація зі звільненням полонених українців. По-третє, партійні лідери проводять результативні перемовини щодо зниження ціни на газ. По-четверте, ми завжди дбаємо про соціально незахищені верстви населення і дотримуватимемося цих принципів і надалі», – резюмував політик.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: