Мати Анатолія Жука розповіла, кого підозрює у його вбивстві

12.07.2019

Як ми повідомляли, у Сумському апеляційному суді сьогодні мали розглядати апеляційну скаргу на ухвалу судді Зарічного районного суду Сум, якою дружині вбитого Анатолія Жука обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Рішення суду першої інстанції оскаржують адвокати особи та мати Анатолія Жука, Катерина Жук.

Мама вбитого оскаржує ухвалу суду, адже впевнена, що невістка не винна в убивстві її сина. “Мені дуже важко зараз говорити. Здоров’я моєї невістки, апріорі… вона не могла зробити те, в чому її звинувачують. Вона дуже добра і спокійна дівчина. А її одразу назначили вбивцею, і більше нікого не хотіли шукати. З цієї Дюймовочки зробили суперкіллера і палія. У Ані кіста головного мозку, через що поганий зір, шийні хребці нестабільні, тиск, від якого постійно вона непритомніє. Ми дуже боїмося за невістку”, – говорить Катерина Жук.

Жінка підозрює, що скоїли злочин ті, хто погрожував її сину через його громадську позицію.

Нагадаємо, екс-депутата і екс-чиновника Сумської міської ради Анатолія Жука застрелили на подвір’ї власного будинку 2 серпня 2018 року. Прокуратура підозрює у вбивстві його дружину Ганну Жук.

sts.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: