Дівчину-стрілка взяли під варту

12.07.2019

Такий запобіжний захід 19-річній мешканці Сумського району обрав слідчий суддя Ковпаківського районного суду м. Суми Олександр Литовченко.

Нагадаємо, у Сумах розкрито резонансний злочин — замах на вбивство сумського бізнесмена Романа Захарченка і його 15-річної доньки, в яких стріляли 10 липня в центрі міста Суми. Встановлено, що замовником та організатором злочину був син потерпілого, а виконавцем-кілером — його знайома. Мотивом для вбивства стала особиста неприязнь та поділ майна, злочин планувався тривалий час, зброя готувалася заздалегідь, а вартість життя двох людей було оцінено в 50 тисяч гривень. Після невдалого замаху жінка намагалася знищити будь-які сліди, у тому числі утопивши зброю в річці.

Нагадаємо: сьогодні заступник прокурора Сумської області Сегида повідомив про затримання й другого підозрюваного — 28-річного сина пораненого бізнесмена Романа Захарченка. Запобіжний захід йому, скоріше за все, обиратимуть завтра.

Роман Захарченко володіє приватним підприємством «Ронта», яке зареєстроване саме за тією адресою, де стався злочин. Підприємство займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

sumy.today

Читайте також: Поліція оприлюднила відео, як дівчина стріляла в людей у центрі Сум

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: